صعود تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن به قله سبلان

۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۳ کد خبر : ۳۴۵۳ اخبار
تیم کوهنوردی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به قله سبلان صعود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن، مدیر امور ورزشی واحد رودهن گفت: « تیم کوهنوردی تربیت بدنی واحد رودهن به مناسبت‌ ایام عید قربان و عید غدیر قله سبلان به ارتفاع ۴۸۱۱ متری صعود کرد. این صعود به سرپرستی عظیم امجدی و مربیگری بهرام صالح نیا و اعضای تیم حسین محمدی، داریوش بهادری و علی براری، کورش حنیفی، محمد آقامیرزایی، احمد نورمحمدی، کامران صبوریان، مهدی حسین رحیمی، یعقوب قربانی،بهزاد خان محمدی و حسین زارع انجام گرفت.»

کورش حنیفی افزود: برنامه‌های ورزشی تربیت بدنی در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب است که فرمود «تحصیل – تهذیب و ورزش باید بین دانشجویان، استادان و کارکنان نهادینه شود» صورت گرفت.

وی گفت: «تربیت بدنی در چندین رشته ورزشی فعالیت دارد و از همه علاقه‌مندان در رشته‌های ورزشی دیگر دعوت به‌عمل می‌آید.»

بهرام صالح نیا مربی تیم کوهنوردی دانشگاه نیز بیان کرد: «هدف از این صعود آمادگی هرچه بیشتر تیم کوهنوردی برای سلامتی جسمی، روحی و روانی و نشاط افراد است.»