قابل توجه دانشجویان:درخواست خروج از کشور

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۸ کد : ۳۴۴۰ اطلاعیه ها

جهت مشاهده اطلاعیه های دانشجویی شامل درخواست خروج از کشور به وب سایت معاونت دانشجویی مراجعه نمایید.http://sta.riau.ac.ir

دانشجویان عزیز جهت اخذ گواهی خروج از کشور به ترتیب زیر می بایست اقدام نمایند:

واریز مبلغ ۱۰۰/۰۰۰ ریال به شماره حساب  ۰۱۰۴۴۶۰۴۴۶۰۰۴نزد بانک ملی ایران بنام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی
    مراجعه به امور مالی  ساختمان اداری (اتاق شماره ۹) و صندوق رفاه (اتاق ۱۵) جهت تایید فیش واریزی(بند۱)
    مراجعه به امور مشمولین ساختمان اداری (اتاق۲۸) و ارائه اصل فیش واریزی تأیید شده توسط امور مالی و صندوق رفاه واحد
    اخذ کد سخا از دفاتر پلیس ۱۰+ جهت رمزورود به سایت خروج از کشور

توضیحات:

الف: پس از ثبت درخواست در سایت فوق الذکر (نظام وظیفه) استعلام وضعیت دانشجو به صورت اینترنتی و توسط حوزه نظام وظیفه از دانشگاه انجام می پذیرد و نیازی به حضور دانشجو جهت پیگیری درخواست نمی باشد.

ب: جهت اخذ گذرنامه نیز دانشجو می بایست از طریق سایت فوق الذکر اقدام نمایند.

( ۲۲ )