برگزاری کارگاه آموزشی در سطح معاونین و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در واحد رودهن

۰۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۷ کد خبر : ۳۴۲۶ اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت فرایند تجاری سازی درسطح معاونین و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در واحد رودهن برگزارگردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن: از مجموعه آموزش های توانمندسازی که زیرنظر اداره کل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان می باشد کلاس مدیریت فرایند تجاری سازی پژوهشی ویژه مدیران استان تهران، که با حضور بیش از ۳۵ نفر از معاونین، مدیران کل و مدیران منطقه، توسط دکتر حامد افشاری مدیرکل تجاری سازی و انتقال فن آوری پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ ۹۶/۵/۸ بمدت ۸ ساعت برگزار گردید.

لازم به ذکر است دفتر توانمندسازی آموزش های کاربردی این اداره کل (واحدرودهن) در سال گذشته حدود ۵۰ کلاس ویژه رؤسای واحدهای دانشگاهی، معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی، بورسیه و کارمندان برگزار کرده است که به لحاظ تشکیل کلاس ها در منطقه رتبه نخست را بدست آورده است.

اهم مطالب مطروحه در این کلاس عبارت بود از معیارهای ارزیابی شرکت های دانش بنیان، چگونه فرایند تجاری سازی پژوهش های علمی، کاربرد پژوهش های صنعتی در بهبود تجارت بین الملل و ...

این اداره کل که به مدیریت دکتر سید فرزاد هاشمی (مدیرکل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان) از ۹۵/۳/۳ برای نخستین بار در چارت دانشگاهی واحد رودهن قرار گرفت در حال حاضر در راستای درآمدزایی غیرشهریه ای بطور مستقیم زیرنظر رئیس دانشگاه مشغول بکار است و در بخش های تجاری سازی طرح های دانش بنیان و سرمایه گذاری های پربازده تاکنون ۶ طرح و BP را به سازمان مرکزی و استان تهران پیشنهاد نموده است.

در همین رابطه دکتر فرزاد هاشمی مدیرکل برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان گفت: طرح های سرمایه گذاری در این واحد دانشگاهی شامل طرح نیروگاه برق خورشیدی CHP، نانو رنگ نهال، کود کمپوست و کود ورمی کومپست، چشم زیر سطح و گلخانه با طرح گل های شاخه بریده در حال طی مراحل نهایی خود می باشد و سه طرح پیشنهادی دیگر نیز در دست اقدام جهت سرمایه گذاری می باشد.

وی گفت: این در حالی است که رهایی از شهریه های دانشجویان به عنوان منبع درآمد در دستور کار این اداره کل قرار دارد چرا که وابستگی به شهریه دانشجویان به دلیل نوسانات جمعیتی منبع قابل اطمینانی نیست.

فرزاد هاشمی گفت: در سال گذشته اداره مذکور توانسته است درآمدهای گوناگونی از محل برگزاری کلاس های توانمندسازی و کاربردی تخصصی در سطح استان داشته باشد که تمامی این کلاس ها بصورت online و زنده و حضوری با کمک از اساتید مبرز و متخصص به انجام رسیده است.

همچنین ارائه برنامه استراتژیک دانشگاه، بودجه ریزی و بودجه بندی و رتبه بندی سازمانی و نیز برآورد انحرافات برنامه به منظور پیش بینی وضعیت آینده دانشگاه از جمله فعالیت های این مجموعه می باشد که گزارش های آن جهت تصمیمات مدیریتی در اختیار رئیس دانشگاه در زمان های مقتضی ارائه می گردد.