تجلیل از جانبازان و ایثارگران در واحد رودهن

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۸ کد خبر : ۳۳۲۳ اخبار
با همت پایگاه مقاومت بسیج کارکنان امام حسین(ع) دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن مراسم تجلیل از جانبازان و ایثارگران دانشگاه به مناسبت اعیاد شعبانیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن :مهندس بسیجی سید ابوالقاسم هاشمی فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه ضمن خیر مقدم به رئیس واحد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه و جمعی از مسئولین واحد،از حضور فعال جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی درهفته دفاع مقدس تشکر نمود وبا ارائه گزارشی کوتاه از فعالیت های بسیج کارکنان ، اظهار داشت : که امنیت و آرامش امروز مرزهای جغرافیایی وکشورمان را مدیون تلاش ها و مجاهدت های رزمندگان سال های حماسه های دور هستیم که در شرایط حال جامعه با شهادت و جانبازی رزمندگان مدافع حرم استمرار دارد تا انشالله زمینه ساز حکومت عدل جهانی حضرت مهدی موعود ( عج ) باشد .

وی خاطر نشان کرد : که مدیریت جهادی و انقلابی دکتر شجاع باعث ایجاد انگیزه مضاعف در میان نیروهای انقلابی و همکاران دانشگاه در جهت ایجاد فعالیت های فرهنگی و سیاسی شده است که استمرار و تداوم مدیریت ایشان بارقه های امید را در میان دانشگاهیان  ایجاد می نماید.

دکتر شجاع رئیس واحد ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت ائمه اطهار در این ماه شریف اظهار داشت: انقلاب اسلامی با رهبری امام  راحل (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) تاکنون با پیروی امت شهید پرور ایران توانسته است اهداف دشمنان انقلاب اسلامی را خنثی نماید. و این استمرار و صلابت انقلاب اسلامی در جهان مرهون وحدت مردم و شهدا، ایثارگران و جانبازان انقلاب اسلامی بوده است که در برابر جنگ سرد و نرم دشمنان انقلاب اسلامی ایستادگی نموده است .

دکتر شجاع بیان داشت  : رسالت ما تعلیم و تعلم همراه با تزکیه می باشد و این تربیت ازخانواده ها،مدارس ، دانشگاه ها که رسالت آن را بر دوش دارند شروع می گردد .

وی گفت:شما جانبازان و ایثارگران مسئولیت سنگینی در تداوم و صدور انقلاب و مبارزه با تهدیدهای دشمنان انقلاب دارید و رسالت ما تفاهم، همفکری ، تحقیق و پژوهش در کلیه زمینه ها می باشد.

حجت الاسلام سراج اظهار داشت : ماه شعبان المعظم و میلاد ائمه اطهار (ع) و حلول ماه مبارک رمضان را تبریک می گویم .

وی گفت:جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس الگوی استقامت و مبارزه با دشمنان انقلاب هستند. رسالت ما و شما  در تداوم انقلاب سنگین است و سردار دفاع مقدس شهید باکری در وصایای خود می گوید:

بعد از جنگ با سه گروه از مدافعان جنگ روبرو خواهیم شد. 1 ـ کسانیکه پشیمان هستند . 2 ـ کسانیکه مسیر آنان عوض می شود و غرق دنیا می شوند . 3 ـ کسانیکه سر عهد خود هستند و خون دل می خورند.  وظیفه داریم بنا به فرمایش علامه طباطبایی خودمان را حفظ کنیم از مسیر خارج نشویم.

در خاتمه مراسم ، با پرسش و پاسخ و اهداء لوح تقدیر خاتمه یافت .