شرکت عضوهیات علمی واحدرودهن در دوره پیشرفته تربیت مدرس اشتغال و کار آفرینی در ورزش

۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۳ کد خبر : ۳۲۶۷ اخبار
بهرام صالح نیا عضوهیات علمی واحدرودهن در دوره پیشرفته تربیت مدرس اشتغال و کار آفرینی در ورزش شرکت نمودند

در این دوره سه روزه 60  نفر از منتخبین دوره های سه گانه مقدماتی که از اساتید دانشگاه بودند شرکت نمودند. پس از گذراندن آموزش های لازم در زمینه تدریس و مینتورینگ اشتغال و کار  آفرینی در ورزش  موفق به دریافت کارت مربیگری و گواهینامه مدرسی از وزارت ورزش وجوانان و وزارت علوم و تخقیقات و فناوری شدند .

دراین دوره بهرام صالح نیا عضو هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن  ضمن شرکت ،موفق به گذارندن این دوره شدند وپس از اتمام دوره موفق به دریافت گواهینامه شدند

در این دوره تمبر یادبود مراسم دانش آموختگی اولین گروه  از مربیان  و مدرسان اشتغال و کار آفرینی در ورزش رونمایی شد .

در این مراسم ضمن ملبس شدن مربیان  به حمایل مدرسی سوگند نامه دانش آموختگی قرائت  شد.

در این دوره سه روزه کلاس های آموزشی وکارگاه نشست تخصصی با حضور دکتر پور کیانی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم وشرکت کننده گان برگزار شد .

شایان ذکر است دوره های مقدماتی این طرح در سه مرحله وبه مدت 6 روز در مرداد ،آبان و آذرماه 1395در  دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد .

سید ادریس مستقیم ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۹
تبریک فراوان حضور استاد گرامی جناب صالح نیا