با حکم حمید میرزاده صورت گرفت

ارتقای عضو هیات علمی واحدرودهن به مرتبه دانشیاری

۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۱ کد خبر : ۳۲۶۶ اخبار
سرکارخانم دکترخدیجه ابوالمعالی الحسینی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حکم دکتر حمید میرزاده به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، با صدور حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاداسلامی، مرتبه علمی دکتر دکترخدیجه ابوالمعالی الحسینی عضو هیات علمی گروه آموزشی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن به دانشیاری ارتقا یافت.

در حکم دکتر میرزاده خطاب به خدیجه ابوالمعالی الحسینی آمده است: به موجب این حکم از تاریخ 11/12/1393به مرتبه دانشیاری گروه آموزشی مربوط دردانشگاه آزاد اسلامی ارتقا می یابید.

دکترمیرزاده گفت:امیداست در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشا خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.