به مناسبت یادبود شهدای انقلاب و آتش‌نشان

دانشجوی واحد رودهن قهرمان کاراته سبک وادوریو کشور شد

۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۲ کد خبر : ۳۲۶۴ اخبار
فاطمه زعفرانی دانشجوی تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن قهرمان کاراته سبک وادوریو کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدررودهن، به مناسبت یادبود شهدای انقلاب و آتش‌نشان یک دوره مسابقه کاراته با حضور بیش از 40 نفر هنرجودر رده سنی بزرگسال در استادیوم ورزشی تهران برگزار شد، زعفرانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مقام اول در سبک کومیته و دومی در سبک کاتا را به خود اختصاص داد.

دانشجوی واحد رودهن در مورد سطح مسابقات عنوان کرد: «این دوره از مسابقات که به مناسبت یادبود شهدای انقلاب و آتش‌نشان برگزار شده بود در سطح بالایی بود که توانستم این افتخار را به خانواده شهدا و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی بویژه واحد رودهن تقدیم کنم.»

در پایان حکم قهرمانی و مدال با حضور خانواده شهدا آتش‌نشان و مصوری رئیس سبک وادوریو اهدا شد.