مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن به کار خود پایان داد

۱۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۲:۲۱ کد خبر : ۳۰۵۹ اخبار
مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مناسبت روز دانشجو به کار خود پایان داد. تیم دانشگاه Aمقام اول وپیوند ودانشگاه B به ترتیب مقام دوم و سوم مسابقات را کسب کردند.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن ، معاون دانشجویی وفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن با توجه به خواسته مقام معظم رهبری از جوانان «تحصیل، تهذیب، ورزش» اظهار کرد: «برگزاری مسابقات ورزشی با هدف نهادینه کردن فرهنگ ورزش دانشجویی برگزار می‌شود چراکه در کنار تحصیل، ورزش ضروری و ثمره آن شور و نشاط است.

دکتر محمد چلاجور در فینال مسابقات روزدانشجو این دانشگاه با تبریک به تیم‌های قهرمان گفت: «دانشجویان و جوانان از سرمایه‌های این نظام و انقلاب محسوب می‌شوند و دانشگاه‌ها در پرورش روحیه علمی و ورزشی آنان تلاش می‌کنند.»

مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن با قدردانی از زحمات رئیس و مسئولان واحد ازکمک های همه جانبه در برگزاری مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن گفت: «این مسابقات با شرکت 9 تیم در ۲ گروه 4 تیمی و ۵ تیمی با حضور 1۰۰ نفر ورزشکار و کادر فنی برگزار شد و در دیدار نهایی این مسابقات تیم دانشجویی دانشگاه A مقابل حریف خود تیم دانشجوییB توانست با نتیجه 6 برصفر به پیروزی برسد.»

کورش حنیفی افزود: «به این ترتیب تیم‌ دانشگاه A مقام اول و تیم های وپیوند ودانشگاه B به ترتیب مقام دوم و سوم مسابقات را کسب کردند.»

وی هدف از برگزاری این مسابقات را حفظ روحیه شادابی و نشاط در بین دانشجویان و کشف استعدادهای بر‌تر دانست و اظهار کرد: «واحد رودهن امکانات خوبی در حوزه تربیت بدنی شامل سالن ورزشی، وسایل و تجهیزات استاندارد و استادان مجرب دارد که این عوامل زمینه مناسبی را برای ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های ورزشی در این واحد فراهم کرده است.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، اسامی بازیکنان تیم اول دانشجویی  در این مسابقات به شرح زیر است

میلاد نوربخش،داودنامور،علی رحمتی،مهرداد احمدی،سهراب باطن،پوریا کمالی پورآزاد،آرمان کریمی وعلیرضا خدادادی ،مربی کامران صبوریان