نشریه تجلی تدبیر در واحد رودهن منتشر شد

۱۳ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۳ کد خبر : ۳۰۲۸ اخبار
نشریه تجلی دومین شماره نشریه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن منتشر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن؛ دکترشهرکی پور مدیرمسئول نشریه تجلی تدبیرگفت: دومین شماره ازنشریه علمی، فرهنگی، خبری ( تجلی تدبیر ) را درحالی پیش کش حضور استادان وفرهیختگان بسیجی می کنیم که ایران اسلامی در حال گذار از جاده توسعه و سازندگی با فرصت و تهدیدهایی روبروست. پیشرفت های قابل توجه دولت درعرصه های اقتصادی و سیاسی ازجمله کاهش نرخ تورم، افزایش تولیدات علمی، تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از شرکت های دانش بنیان و افزایش مبادلات و تعامل با جهان می تواند افق روشنی را برای کشور به همراه داشته باشد.

شهرکی پور گفت: دراین شماره عناوین چون سخن آغازین، کوتاه از ریاست واحد، یاداشت،  حرکت پیاده روی اربعین، دروازه بهشت، نگاه پژهنامه، بالاتر از خبر، دریچه خبر، تربیون خبر، خارج از محدوده چاپ شده است.

شهرکی پور در پایان از تمامی استادان، دانشجویان و کارکنان درخواست نمود بعد از مطالعه نشریه با راهنمای های ارزنده شان در بهتر شدن نشریه محتویات آن کانون بسیج اساتید را یاری نمایند.