جلسه هماهنگی جشنواره تئاتر دانشجویی واحدهای استان تهران به میزبانی واحد رودهن

۰۸ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۱ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، نشست هماهنگی جشنواره تئاتر دانشجویی واحدهای استان تهران به میزبانی واحد رودهن در سالن کنفرانس پروفسور حسابی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن: مراسم  با تلاوت آیاتی چند از کلام ا.. مجید آغازگردید ، سپس حجت الاسلام زارع زاده در باره مراحل اجرایی جشنواره مطالب مفیدی ایراد فرمودند.

وی گفت:برای برگزاری جشنواره تئاتر دانشجویی که قرار است درآینده نزدیک برگزارگردد باید مراحلی از جمله: اطلاع رسانی و تحویل نمایشنامه هابرای داوری  و تایید نمایشنامه هاارسال گردد

وی درپایان گفت:افتتاحیه و اختتامیه جشنواره به مدت سه روز در واحد رودهن برگزار میگردد

این جلسه کارشناسان واحدها نظرات و پیشنهادات خود را در باره جشنواره بیان کردند و جهت هماهنگی های بیشتر تبادل نظر صورت گرفت.