به‌منظور ارتقای درجه دانش‌بنیان صورت گرفت

بازدیدکارگروه ارزیابی و نظارت معاونت علمی ریاست جمهوری از واحد رودهن

۰۷ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۲ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، کارگروه ارزیابی ونظارت معاونت علمی ریاست جمهوری از شرکت «ترانه‌های شفابخش طبیعت» مستقر در مرکز رشد واحد رودهن برای ارتقای به درجه دانش‌بنیان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، کارگروه دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری پس از بررسی مدارک و مستندات شرکت «ترانه‌های شفابخش طبیعت» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن اقدام به بازدید حضوری از آزمایشگاه‌ها و دفا‌تر شرکت مستقر در مرکز رشد کرد.

از تعداد 16 شرکت مستقر در مرکز رشد واحد رودهن و با تایید شرکت «ترانه‌های شفابخش طبیعت» تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان دارای تائیدیه از معاونت علمی ریاست جمهوری به سه شرکت افزایش می‌یابد.

اکنون شرکت‌های دانش‌بنیان «دقت آزما آسیا» که در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی فعالیت دارد و شرکت دانش‌بنیان «تکفام سازان شفا» فعال در حوزه تولید کیت‌های لیزری در مرکز رشد واحد‌های فناور رودهن مستقر هستند.

شرکت ترانه‌های شفابخش طبیعت در نمایشگاه ملی هفته پژوهش دو داروی جدید خود را رونمایی کرد.