مدیر‌کل امور بین‌الملل واحد رودهن:

واحد رودهن از بین 400 واحد دانشگاه آزاد اسلامی رتبه 15 را به دست آورد

۲۴ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۸:۳۹ کد خبر : ۲۵۰۶ اخبار
رودهن: روابط‌عمومی دانشگاه، مجتبی محمدی از ارتقاء رتبه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در رتبه‌بندی سایت google scholar و قرار گرفتن این دانشگاه در رتبه 15 از میان 400 واحد دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و به نقل از اداره کل امور بین‌الملل این واحد دانشگاهی، در رتبه‌بندی جدیدی که از سایت google scholar بر اساس تعداد ارجاعات به مقالات اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی جهان منتشر کرده است، واحد رودهن با 275 ارجاع به مقالات در رتبه 3916 جهان قرار گرفت. بر این اساس واحد رودهن در رتبه 120 در میان دانشگاه‌های کشور و رتبه 15 در میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.

مجتبی محمدی مدیر‌کل امور بین‌الملل واحد رودهن، ضمن اشاره به نقش کمیته وب‌سنجی واحد رودهن در کسب این رتبه، به پیگیری دقیق مصوبات آن تأکید کرد و با تبیین روش‌های مؤثر در ارتقاء جایگاه واحدهای دانشگاهی در رتبه‌بندی این سایت از جمله ساخت صفحه اختصاصی برای واحدها و صفحات شخصی برای استادان گفت: «صفحه اختصاصی واحد رودهن در این سایت از دو سال پیش آغاز به کار کرده است و به طور مرتب رصد و به روز رسانی می‌شود و استادان گرامی نیز می‌توانند با ساخت صفحه شخصی برای خود در google scholar و با ارجاع درست به نام دانشگاه ارجاع به مقالات خود را افزایش دهند و همچنین به افزایش رتبه واحد رودهن نیز کمک کنند.»

وی ضمن اشاره به تأکید ویژه دکترمیرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر افزایش مراودات بین‌المللی واحدهای دانشگاهی و جذب دانشجو بر اساس رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، گفت: «لازم است ترتیبی اتخاذ شود تا استادان با افزایش تولید مقالات علمی و انتشار آن در مجلات و منابع معتبر به تحقق این اهداف کمک کنند.»

محمدقدیمی ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۹:۲۸
بنام خدا جناب دکتر محمدی باسلام احترامابدینوسیله از زحمات زیادی که جنابعالی دراین راستا کشییدید ،نهایت تشکر رادارم،یقینا پی گیریهای جنابعالی دراین مسیر بسیار نقش داشته است.
ع.م ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۶
باتشکر ازپیگیری های جنابعالی دراین مورد.
مجتبی محمدی ۰۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۷
همکاران گرانقدر جناب آقای دکتر قدیمی و ع. م. این نتایج حاصل تلاش های همه استادان ارجمند و دانشجویان عزیز تحصیلات تکمیلی است و گزارش سالانه آن بخشی از وظیفه ذاتی دفتر امور بین الملل واحد است. به امید تلاش های علمی بیشتر و جایگاه های رفیع تر
محمد امری ۰۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۲۳:۴۱
سلام، از زحمات تمام کسانی که در این راستا تلاش می کنم تشکر و قدردانی می کنم، تلاش شما قابل توجه و تحسین برانگیز است. به امید پیشرفتهای بیشتر و تلاش و همکاری صمیمانه تمام همکاران و بخصوص مسئولین، امیدوارم رتبه های بهتری کسب کنیم. باسپاس