ارتقای جایگاه واحد رودهن دریک رتبه‌بندی معتبر بین‌المللی/رتبه 27واحد رودهن درمیان بیش از400واحد دانشگاه آزاداسلامی

۲۰ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۹ کد خبر : ۲۴۸۵ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه مدیر امور بین‌الملل دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد رودهن از ارتقای رتبه این واحد در نظام وبومتریکس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، مجتبی محمدی گفت:‌ درآخرین رتبه بندی درنظام وبومتریکس که مربوط به ماه جولای 2016(مردادماه 1395)می باشدواحد رودهن با ارتقاء بیش از 2060رده ای نسبت به شش ماه گذشته به رتبه 5143 درمیان بیش از25000 دانشگاه ومرکز آموزش عالی جهان دست یافت

وی گفت:این نتایج نشان می دهد واحدرودهن موفق شده است با ارتقاء443رتبه ای درمیان دانشگاه های آسیا دررتبه 2009 قرار گیرد.

مدیر امور بین‌الملل دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد رودهن افزود :واحدرودهن همچنین باارتقاء 24 رده ای درمیان دانشگاه های منطقه خاورمیانه در رتبه 349 قرارگرفت، برهمین اساس واحدرودهن درمیان دانشگاه های کشوررتبه 124 ودرمیان واحدهای دانشگاه آزاداسلامی  به رتبه27 دست یافت که نشانگر ارتقاء20و13 رده ای واحد رودهن دراین دو شاخص نسبت به دوره قبلی بوده است

وی با قدردانی از همت بلند و تلاش بی‌وقفه استادان و دانشجویان فعال در عرصه‌های پژوهشی، این موفقیت را مرهون تدابیر و تاکیدات رئیس واحد دکترشجاع و زحمات معاون پژوهش و فناوری و خدمات همکاران خود در دفتر امور بین‌الملل دانست و گفت: امیدوارم با حمایت از حرکتی که دکتر شجاع آغازگر آن بودند هر روز بیش از پیش شاهد رشد و شکوفایی علمی و فرهنگی این واحد باشیم.

محمدرضا -آذین ۲۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۰
با سلام و احترام البته ارتقا و پیشرفت ذر عرصه علمی به طور حتم موجب خوشحالی است البته شاخصهای ارزیابی بین المللی و داخلی بسیار متفاوت میباشد .و نمی تواند با شاخصهای داخلی کنار هم قرار گیرد . دانشگاه آزاد اسلامی یادگار حجت اسلام هاشمی رفسنجانی رحمه علیه نیز در پیشرفت و توسعه کشور نقش بسیار ارزشمندی طی کرده است .ولیکن در سالهای اخیر ارزیابی دانشجویان بسیار متفاون گردیده است که چنانچه این بحران کنترل نشود این رتبه های فعلی بین المللی از دست خواهیم داد . نقش واحد های روابط عمومی در جلوگیری از بحرانهای اتی جهت اگاه نمودن اساتید ،مسولین دانشگاه و دانشجویان در بر طرف نمودن این بحران رقابت غلط در امتیاز دهی ، بسیار موثر است که با پرداختن به یک برنامه ریزی دقیق و موثر میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند البته در شروع راه اگاه سازی مشکلات عدیده ای را در پیش خواهد داشت و چنانچه در این حل این بحران موفق گردد یقینا اولین رتبه را کسب خواهد نمود . محمد رضا آذین از دانشجویان دهه 70 آن دنشگاه محترم ...
پاسخ مدیر سایت ۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۱

با عرض سلام وادب